Házhozszállítás GLS futárral 25 000 Ft felett INGYENES, alatta 1490 Ft.

Minden 20 000 Ft feletti vásárlás esetén több ajándéktermék közül is választhatsz.

Kérdésed van? Hívj minket! +36-70/619-5770

ZeoFLAVIN-C 10 féle gyümölcs koncentrátuma, 230g, 230 g
ZeoFLAVIN-C 10 féle gyümölcs koncentrátuma, 230g, 230 g
9 790 Ft

ZeoFLAVIN-C 10 féle gyümölcs koncentrátuma, 230g, 230 g

ZeoFLAVIN-C 10 féle gyümölcs koncentrátuma, 230g, 230 g
ZeoFLAVIN-C 10 féle gyümölcs koncentrátuma, 230g, 230 g
ZeoFLAVIN-C 10 féle gyümölcs koncentrátuma, 230g, 230 g
ZeoFLAVIN-C 10 féle gyümölcs koncentrátuma, 230g, 230 g
ZeoFLAVIN-C 10 féle gyümölcs koncentrátuma, 230g, 230 g
ZeoFLAVIN-C 10 féle gyümölcs koncentrátuma, 230g, 230 g
ZeoFlavin-C 10 féle gyümölcsből készült, C-vitaminban gazdag gyümölcsvelő-koncentrátum, antioxidáns hatású étrend-kiegészítő.
Összpolifenol tartalom a napi adagban (10g): 40mg.

Kiszerelés : 230g
Minőségileg válogatott, 10 fajta, antioxidáns tartalmú gyümölcsből, egyedi technológiával, a természetes hatóanyagok maximális megőrzésével készített koncentrátum, amely a gondos feldolgozásnak köszönhetően megőrizte magas flavonoid, polifenol növényi antioxidáns tartalmát.
Gyümölcsök a ZeoFlavin-C lekvárban.

Fekete bodza velő
Fekete ribizli velő
Fekete szeder velő
Csipkebogyó velő
Meggy velő
Piros ribizli velő
Málna velő
Kékszőlő velő
Szilva velő
Homoktövis velő

A ZeoFlavin-C tartalmaz C-vitamint, flavonoidokat, antocianinokat, ásványi anyagokat, kalciumot, vasat, magnéziumot, káliumot. Az antioxidánsok hatása révén hozzájárulhat a szervezetben zajló káros oxidatív folyamatok csökkentéséhez.
A ZeoFlavin-C olyan növényi anyagokat tartalmaz, amely természetes módon erősíti az emberi immunrendszert , lekötheti a káros szabad gyököket, javíthatja az emésztést és az anyagcserét.

Adagolás, tudnivalók :

Napi két teáskanállal (10 ml), vegyen a szájába és lassan szopogassa el.
Az adagot ne emelje 5  teáskanál (25 ml) mennyiség fölé.
Tartsa a szájában minél tovább a tökéletes felszívódás érdekében.


Amennyiben napi 10 grammot (2 teáskanál) fogyaszt belőle, 1 termék 20 napra elegendő adagot tartalmaz.

Tárolás :


Száraz, hűvös helyen.

Felbontás után eredeti csomagolásában, visszazárva, hűtőszekrényben tárolandó.


Figyelmeztetés :


Kisgyermekek elől elzárva tartandó.

Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a vegyes, kiegyensúlyozott étrendet és az egészséges életmódot.

A napi maximális mennyiséget (25ml) ne lépje túl.


OÉTI regisztrációs szám : 4423/2009 - 24207/2020

A fekete bodza

A tanulmányok azt mutatják, hogy a bodza kivonat hatékony kezelés az influenzára . Leggyakrabban a nátha orrfolyás és torokfájás tüneteinek kezelésére használták régen, valamint segít csökkenteni a lázat, izomfájdalmakat és az influenza más tüneteit.
Kutatások kimutatták azt is, hogy a bodza bogyó, antibiotikum kezeléssel együtt, jótékony hatással van a szinusz fertőzésekre.A fekete bodza ösztönzi az egészséges immunreakciót a nem kívánt organizmusok ellen, melyek influenza-szerű tüneteket okoznak.
A fekete bodza antioxidáns és immunrendszer erősítő tulajdonságai jótékony hatást gyakorolnak a test normális reagálására az A és B vírusok által okozott influenzával szemben. A bogyók, mint a legtöbb bogyós növénynél, tele vannak antioxidáns flavonoidokkal .

A fekete ribizli

A fekete ribizli magas vitamin-, cukor- és savtartalma, kellemes aromája miatt népszerű. C-vitamin tartalma meghaladja a csipkebogyóét. A benne lévő C-vitamin stabilitása az aszkorbin-oxidáz enzim hiányával magyarázható. 
A C-vitamin mellett, a bogyó leginkább magas antocianin tartalmának köszönheti gyógyhatását. A kis %-ban előforduló antocianinek flavonolokkal alkotott kondenzált termékei, növelik az antocianinek stabilitást , míg gyógyhatásuk valószínűleg az antocianinekéhez hasonló. A termésben közepes mennyiségben előforduló fahéjsav származékok szintén stabilizálják az antocianineket.

A fekete szeder

A fekete szeder rendszeres fogyasztásával, növelhetjük testünk védelmét a szív- és érrendszeri gondok, illetve a cukorbetegséggel szemben. A gyümölcsben lévő vegyületek az agyi erekre is pozitív hatást gyakorolnak, ami jobb memóriát jelenthet.
A benne lévő antocianinok , a szemünk védelmét és egészségét is képesek fokozni, például segíthetnek a sárgafoltok kialakulása ellen.
A fekete szeder rendszeres fogyasztása immunrendszert erősít , gyulladást csökkent és daganatellenes hatással is bír.

A csipkebogyó

A csipkebogyó különösen jótékony hatása főként a magas C-vitamin tartalmának köszönhető, tízszer több C-vitamint tartalmaz, mint a meghűlések esetén gyakran használatos citrom. A C-vitamin pedig köztudottan növeli a betegségekkel szembeni ellenálló-képességünket, ezért kiváló meghűléses betegségek ellen.
A C-vitaminon túl cukrot, pektint, gyümölcssavakat, magnéziumot , vasat, kalciumot, illóolajat, cseranyagot, nyomokban karotint, B1-, B2-, K- és P- vitaminokat is tartalmaz.
A meggy

A meggyben található vegyületek többféle módon is védenek a különböző gyulladásos eredetű betegségek ellen, amilyen a rák, a szív- és érrendszeri betegségek, a metabolikus szindróma és az Alzheimer-kór. A meggynek például vannak olyan összetevői, amelyek képesek ki- és bekapcsolni az ebből a szempontból meghatározó géneket, módosítanak olyan sejt-jelző molekulákat , mint a tumor nekrózis faktor, és jótékonyan hatnak kardiovaszkuláris egészségünkre - egy tanulmány szerint ezzel akár 65%-kal is csökkentve korai halál kockázatát!1
A piros ribizli

Ahogy valamennyi ribiszkeféle, a ribizli is sok C-vitamint tartalmaz, 100 grammja mintegy 30-40 mg-ot. Nem véletlenül alkalmazták már korábban is skorbut ellen. Emellett B1-vitamin, B2-vitamin, B6-vitamin, valamint E-vitamin van benne említendő mennyiségben. Minden bizonnyal flavonoidjainak és béta-karotinjának köszönheti tumorellenes hatását.
A málna

Az ásványi anyagok közül nagy mennyiségben foglal magába cinket, magnéziumot, foszfort, káliumot és vasat is, így a vashiányos vérszegénységben szenvedő emberek számára kifejezetten ajánlott a málna rendszeres fogyasztása.
A fertőzésekkel szemben való védekezésben is jelentős szerepe van, hiszen a málna igen magas C-vitamin tartalommal i s bír, így a vírusos és a bakteriális fertőzések leküzdésében is nagy segítséget nyújt.
A nagy mennyiségű C-vitamin mellett található még benne B vitamin is, továbbá tökéletes béta karotin forrásnak is tekinthetjük.

A kékszőlő

A kék szőlő rendszeres fogyasztásával javítható a koncentráció, a memória és számos szóbeli és térbeli visszaemlékezés. A szőlőben lévő polifenollal kezelhető a migrén , a feledékenység, valamint meggátolható az Alzheimer-kór kialakulása.
A szőlőben lévő fitovegyületek csökkentik a szívizmok károsodását, valamint szabályozzák a koleszterinszintet , így meggátolják a szívroham és más szív- és érrendszeri problémák kialakulását.
A szilva

A szilvát hashajtóként használják, a székrekedés természetes ellenszere . Köztudott, hogy a benne lévő olyan összetevők, mint a rost, a szorbit és a szatén elősegítik az anyagcserét az emésztőrendszerben.
A gyümölcs jelentős mennyiségben tartalmaz olyan polyphenolic antioxidánsokat, mint a lutein, zeaxanthin és a cryptoxanthin. Ezek az összetevők segítenek a szabadgyökök és a reaktív oxigén elleni harcban, ami fontos szerepet játszik az öregedés folyamatában és más betegségekben. A zeaxanthina, a retina sárga foltjában levő karotinoid elnyelő szelektív anyag, melynek feltehetőleg fényszűrő szerepe van.

A homoktövis

A homoktövis rengeteg vitamint, továbbá béta-karotin is tartalmaz. Utóbbit a szervezetünk át tudja alakítani A-vitaminná, aminek következtében pozitív hatással van a szemünkre, a bőrünkre és a nyálkahártyáinkra . Ezen kívül azon növények csoportjába tartozik, melyekben B12 is található . Ez azért nagyon különleges, mert ez az anyagcsere folyamatokban fontos szerepet betöltő vitamin zömében csak állati eredetű élelmiszerekben fedezhető fel.
Kiemelkedő koncentrációban, a citrom C-vitamin tartalmánál tízszer nagyobb dózisú C-vitamint tartalmaznak a savanykás gyümölcsök. A homoktövisnek magas az E-vitamin és esszenciális zsírsav tartalma is, ezért nemcsak nyersen, ital, vagy gyógyászati készítmény formájában fogyaszthatjuk, hanem remek alkotórésze például a kozmetikumoknak is.
Összetevők: Fekete bodza velő, fruktóz, fekete ribiszke velő, fekete szeder velő, csipkebogyó velő, meggy velő, piros ribiszke velő, málna velő, kékszőlő velő szilva velő, homoktövis velő, citrom sűrítmény, C-vitamin (L-aszkorbinsav), zselésítő anyag (citrus pektin), őrölt fahéj.
Gyümölcsvelő tartalom: 83%.
 
Raktáron
9 790 Ft
A vásárlás után járó pontok: 98 Ft
Részletek
ZeoFlavin-C 10 féle gyümölcsből készült, C-vitaminban gazdag gyümölcsvelő-koncentrátum, antioxidáns hatású étrend-kiegészítő.
Összpolifenol tartalom a napi adagban (10g): 40mg.

Kiszerelés : 230g
Minőségileg válogatott, 10 fajta, antioxidáns tartalmú gyümölcsből, egyedi technológiával, a természetes hatóanyagok maximális megőrzésével készített koncentrátum, amely a gondos feldolgozásnak köszönhetően megőrizte magas flavonoid, polifenol növényi antioxidáns tartalmát.
Gyümölcsök a ZeoFlavin-C lekvárban.

Fekete bodza velő
Fekete ribizli velő
Fekete szeder velő
Csipkebogyó velő
Meggy velő
Piros ribizli velő
Málna velő
Kékszőlő velő
Szilva velő
Homoktövis velő

A ZeoFlavin-C tartalmaz C-vitamint, flavonoidokat, antocianinokat, ásványi anyagokat, kalciumot, vasat, magnéziumot, káliumot. Az antioxidánsok hatása révén hozzájárulhat a szervezetben zajló káros oxidatív folyamatok csökkentéséhez.
A ZeoFlavin-C olyan növényi anyagokat tartalmaz, amely természetes módon erősíti az emberi immunrendszert , lekötheti a káros szabad gyököket, javíthatja az emésztést és az anyagcserét.

Adagolás, tudnivalók :

Napi két teáskanállal (10 ml), vegyen a szájába és lassan szopogassa el.
Az adagot ne emelje 5  teáskanál (25 ml) mennyiség fölé.
Tartsa a szájában minél tovább a tökéletes felszívódás érdekében.


Amennyiben napi 10 grammot (2 teáskanál) fogyaszt belőle, 1 termék 20 napra elegendő adagot tartalmaz.

Tárolás :


Száraz, hűvös helyen.

Felbontás után eredeti csomagolásában, visszazárva, hűtőszekrényben tárolandó.


Figyelmeztetés :


Kisgyermekek elől elzárva tartandó.

Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a vegyes, kiegyensúlyozott étrendet és az egészséges életmódot.

A napi maximális mennyiséget (25ml) ne lépje túl.


OÉTI regisztrációs szám : 4423/2009 - 24207/2020

A fekete bodza

A tanulmányok azt mutatják, hogy a bodza kivonat hatékony kezelés az influenzára . Leggyakrabban a nátha orrfolyás és torokfájás tüneteinek kezelésére használták régen, valamint segít csökkenteni a lázat, izomfájdalmakat és az influenza más tüneteit.
Kutatások kimutatták azt is, hogy a bodza bogyó, antibiotikum kezeléssel együtt, jótékony hatással van a szinusz fertőzésekre.A fekete bodza ösztönzi az egészséges immunreakciót a nem kívánt organizmusok ellen, melyek influenza-szerű tüneteket okoznak.
A fekete bodza antioxidáns és immunrendszer erősítő tulajdonságai jótékony hatást gyakorolnak a test normális reagálására az A és B vírusok által okozott influenzával szemben. A bogyók, mint a legtöbb bogyós növénynél, tele vannak antioxidáns flavonoidokkal .

A fekete ribizli

A fekete ribizli magas vitamin-, cukor- és savtartalma, kellemes aromája miatt népszerű. C-vitamin tartalma meghaladja a csipkebogyóét. A benne lévő C-vitamin stabilitása az aszkorbin-oxidáz enzim hiányával magyarázható. 
A C-vitamin mellett, a bogyó leginkább magas antocianin tartalmának köszönheti gyógyhatását. A kis %-ban előforduló antocianinek flavonolokkal alkotott kondenzált termékei, növelik az antocianinek stabilitást , míg gyógyhatásuk valószínűleg az antocianinekéhez hasonló. A termésben közepes mennyiségben előforduló fahéjsav származékok szintén stabilizálják az antocianineket.

A fekete szeder

A fekete szeder rendszeres fogyasztásával, növelhetjük testünk védelmét a szív- és érrendszeri gondok, illetve a cukorbetegséggel szemben. A gyümölcsben lévő vegyületek az agyi erekre is pozitív hatást gyakorolnak, ami jobb memóriát jelenthet.
A benne lévő antocianinok , a szemünk védelmét és egészségét is képesek fokozni, például segíthetnek a sárgafoltok kialakulása ellen.
A fekete szeder rendszeres fogyasztása immunrendszert erősít , gyulladást csökkent és daganatellenes hatással is bír.

A csipkebogyó

A csipkebogyó különösen jótékony hatása főként a magas C-vitamin tartalmának köszönhető, tízszer több C-vitamint tartalmaz, mint a meghűlések esetén gyakran használatos citrom. A C-vitamin pedig köztudottan növeli a betegségekkel szembeni ellenálló-képességünket, ezért kiváló meghűléses betegségek ellen.
A C-vitaminon túl cukrot, pektint, gyümölcssavakat, magnéziumot , vasat, kalciumot, illóolajat, cseranyagot, nyomokban karotint, B1-, B2-, K- és P- vitaminokat is tartalmaz.
A meggy

A meggyben található vegyületek többféle módon is védenek a különböző gyulladásos eredetű betegségek ellen, amilyen a rák, a szív- és érrendszeri betegségek, a metabolikus szindróma és az Alzheimer-kór. A meggynek például vannak olyan összetevői, amelyek képesek ki- és bekapcsolni az ebből a szempontból meghatározó géneket, módosítanak olyan sejt-jelző molekulákat , mint a tumor nekrózis faktor, és jótékonyan hatnak kardiovaszkuláris egészségünkre - egy tanulmány szerint ezzel akár 65%-kal is csökkentve korai halál kockázatát!1
A piros ribizli

Ahogy valamennyi ribiszkeféle, a ribizli is sok C-vitamint tartalmaz, 100 grammja mintegy 30-40 mg-ot. Nem véletlenül alkalmazták már korábban is skorbut ellen. Emellett B1-vitamin, B2-vitamin, B6-vitamin, valamint E-vitamin van benne említendő mennyiségben. Minden bizonnyal flavonoidjainak és béta-karotinjának köszönheti tumorellenes hatását.
A málna

Az ásványi anyagok közül nagy mennyiségben foglal magába cinket, magnéziumot, foszfort, káliumot és vasat is, így a vashiányos vérszegénységben szenvedő emberek számára kifejezetten ajánlott a málna rendszeres fogyasztása.
A fertőzésekkel szemben való védekezésben is jelentős szerepe van, hiszen a málna igen magas C-vitamin tartalommal i s bír, így a vírusos és a bakteriális fertőzések leküzdésében is nagy segítséget nyújt.
A nagy mennyiségű C-vitamin mellett található még benne B vitamin is, továbbá tökéletes béta karotin forrásnak is tekinthetjük.

A kékszőlő

A kék szőlő rendszeres fogyasztásával javítható a koncentráció, a memória és számos szóbeli és térbeli visszaemlékezés. A szőlőben lévő polifenollal kezelhető a migrén , a feledékenység, valamint meggátolható az Alzheimer-kór kialakulása.
A szőlőben lévő fitovegyületek csökkentik a szívizmok károsodását, valamint szabályozzák a koleszterinszintet , így meggátolják a szívroham és más szív- és érrendszeri problémák kialakulását.
A szilva

A szilvát hashajtóként használják, a székrekedés természetes ellenszere . Köztudott, hogy a benne lévő olyan összetevők, mint a rost, a szorbit és a szatén elősegítik az anyagcserét az emésztőrendszerben.
A gyümölcs jelentős mennyiségben tartalmaz olyan polyphenolic antioxidánsokat, mint a lutein, zeaxanthin és a cryptoxanthin. Ezek az összetevők segítenek a szabadgyökök és a reaktív oxigén elleni harcban, ami fontos szerepet játszik az öregedés folyamatában és más betegségekben. A zeaxanthina, a retina sárga foltjában levő karotinoid elnyelő szelektív anyag, melynek feltehetőleg fényszűrő szerepe van.

A homoktövis

A homoktövis rengeteg vitamint, továbbá béta-karotin is tartalmaz. Utóbbit a szervezetünk át tudja alakítani A-vitaminná, aminek következtében pozitív hatással van a szemünkre, a bőrünkre és a nyálkahártyáinkra . Ezen kívül azon növények csoportjába tartozik, melyekben B12 is található . Ez azért nagyon különleges, mert ez az anyagcsere folyamatokban fontos szerepet betöltő vitamin zömében csak állati eredetű élelmiszerekben fedezhető fel.
Kiemelkedő koncentrációban, a citrom C-vitamin tartalmánál tízszer nagyobb dózisú C-vitamint tartalmaznak a savanykás gyümölcsök. A homoktövisnek magas az E-vitamin és esszenciális zsírsav tartalma is, ezért nemcsak nyersen, ital, vagy gyógyászati készítmény formájában fogyaszthatjuk, hanem remek alkotórésze például a kozmetikumoknak is.
Összetevők: Fekete bodza velő, fruktóz, fekete ribiszke velő, fekete szeder velő, csipkebogyó velő, meggy velő, piros ribiszke velő, málna velő, kékszőlő velő szilva velő, homoktövis velő, citrom sűrítmény, C-vitamin (L-aszkorbinsav), zselésítő anyag (citrus pektin), őrölt fahéj.
Gyümölcsvelő tartalom: 83%.
 

---

Házhozszállítás GLS futárral 25 000 Ft felett INGYENES, alatta 1490 Ft.

---

Utánvétes és bankkártyás fizetési lehetőségek.

---

Minden 20 000 Ft feletti vásárlás esetén több ajándéktermék közül is választhatsz.

Részletekért kattints ide!

---

Kérdésed van? Hívj minket!

+36-70/619-5770

---

Indoklás nélküli termékvisszaküldés 14 napon belül.

---

Magyar tulajdonban lévő vállalkozás

Kisvállalkozásként szívvel-lélekkel csináljuk. Nálunk minden ügyfél értékes és egyformán értékes. Köszönjük, ha nálunk vásárolsz.

---

Jótállási (garancia) tájékoztató, a jótállás időtartama:

  • A 10 és 100 ezer forint bruttó fogyasztói árú termékek esetén ​1 év a jótállás (garancia).
  • A 100 és 250 ezer forint bruttó fogyasztói árú termékek esetén ​2 év a jótállás (garancia).
  • A 250 ezer forint bruttó fogyasztói árat meghaladó termékek esetén ​3 év a jótállás (garancia).

---

Mai napon minden megrendeléshez 5.000 Ft-ot teszünk ajándékba saját onlinePénztárcádba. Ha még nincs onlinePénztárcád a megrendelés során adjuk át neked.

Az onlinePénztárca egy olyan virtuális pénztárca, amellyel 330 webáruházban tudsz fizetni vásárláskor. Mellesleg részt tudsz venni az évente többször is megrendezett nyereményjátékunkon is, az onlineTombolán.

---

Olvastad már a blogunkat? Számos hasznos cikkünk van a számodra.

Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Kiegészítő termékek