Víztisztító blog

Elismert klímakutatók, környezetvédelemmel foglalkozó szakemberek és szervezetek már régóta kongatják a vészharangot, de úgy tűnik, hogy semmiből sem tanulunk. Becslések szerint ugyanis másodpercenként 20.000 db PET palackot vásárolnak a világon.

Észrevetted már magadon, hogy az otthoni hűsítő zuhany, esetleg a strandolás után kipirosodik a bőröd, és szárazabb lesz a szokásosnál? Esetleg kiütések is megjelentek rajtad? Ha a válaszod bármelyik kérdésre is igen, gyanakodj elsőként a klórra!

Úgy tűnik végérvényesen beköszöntött a nyár, a forróság, a kánikula. Ez nemcsak azt jelenti, hogy egyre több szabadtéri programra nyílik lehetőséged, hanem azt is, hogy muszáj pótolnod az elveszett folyadékmennyiséget.

Ebben a rövid, 3 perces videóban a fordított ozmózis technológiát ismerheted meg közelebbről - egyszerű, érthető formában

2019.04.13 23:40
Tóth Richárd

Ha vízszűrési technológiáról van szó, előbb utóbb találkozik az ember két kifejezéssel: az aktív szénnel és a fordított ozmózissal. Többek között ezekről lesz szó.

Ebben a cikkben összegyűjtöttük azokat az információkat, melyeket tudni érdemes a háztartási vízszűrési technológiákkal kapcsolatban

Webáruház készítés
olcsobbat.hu arradar.hu