Miért érdemes a Steno.hu-nál vásárolni? (11 +1 érv)

1. Akár 5 év garancia


Egyes termékekre további garanciát adunk a gyártói garancián felül, mely így összesen 5 évet jelent. A garancia a megjelölt termékekre vonatkozik. Feltétele, hogy a szűrőbetétcserék az előírt időben megtörténjenek, és azokat tőlünk szerezd be.

2. 30 napos pénzvisszafizetési garancia


A törvény a webáruházak számára 14 napos elállást ír elő, tehát a vevő 14 napig indoklás nélkül visszaküldheti a terméket és kérheti vissza annak árát. Mi hiszünk a termékeinkben és a szolgáltatásaink magas színvonalában, így ennek több, mint a dupláját, 30 napot bíztosítunk az elállásra.

3. Szervizháttér


Minden általunk forgalmazott termékhez biztosítjuk a szervizhátteret, az alkatrész ellátást és a szűrőbetét utánpótlást.

Ha valamit nem találsz az áruházban, keress minket! Ebben a pillanatban is vannak olyan termékeink, amelyek bár készleten vannak, a webáruházban még nem jelennek meg.

4. A készülékek beszerelését is vállaljuk


Tudjuk, hogy nem mindenki tudja megoldani a vízszűrők beszerelését önerőből. Ezért indítottuk útjára vízszűrő beszerelés szolgáltatásunkat. Így nem kell aggódnod a beszerelés miatt, hiszen ezt a terhet - ha igényled - levesszük a válladról.

5. Termékpalettánk 3/4-ét - átlagosan - raktáron tartjuk


Rengetek webáruház dolgozik raktárkészlet nélkül. Nálunk a termékek nagy része raktáron van, Budapesti bemutatótermünkből szállítjuk. Termékeink mellett láthatod a "Raktárkészlet: Raktáron" és "Raktárkészlet: Rendelhető" feliratokat. Ezek minden esetben megfelelnek a valóságnak.

6. Többféle szállítási mód


A megrendelt termékeket átveheted személyesen is bemutatótermünkben, de többféle módon is el tudjuk juttatni hozzád.

7. Többféle fizetési mód


Áruházunkban tudsz fizetni utánvéttel, előre utalással és bankkártyával is az OTP Simple rendszerén keresztül.

8. Bemutatóterem, személyes átvételi lehetőség


Bemutatótermünk Budapesten a 18. kerületben található a Vasút utca 28/B szám alatt. Ha ellátogatsz hozzánk vendégünk vagy egy pohár igazán tiszta vízre, illetve a megrendelt termékeket is át tudod itt venni.

9. Szűrőbetét csere / karbantartás emlékeztető


Vízszűrők esetében kiemelten fontos a rendszeres karbantartás, szűrőbetét csere. Ha vásárlásod során hozzájárulsz, mindig időben értesíteni fogunk az esedékes szűrőbetét cserékről, illetve karbantartásokról.

10. Telefonos ügyintézés / ügyfélszolgálat


Hétfőtől péntekig, reggel 9 és délután 17 óra között állunk rendelkezésedre telefonon. Ha érdeklődnél, ha szakmai segítségre van szükséged, vagy ha a rendelésedet szeretnéd leadni.

11. Napi akciók


Napi akcióink során rendkívűl kedvező ajánlatokkal fogunk várni, melyek kizárólag 24 órára lesznek érvényesek.

+1. Magyar tulajdonban lévő kisvállalkozás


Családi kisvállalkozásként szívvel-lélekkel csináljuk. Nálunk minden ügyfél értékes és egyformán értékes. Köszönjük, ha nálunk vásárolsz.

Tóth János és Tóth Richárd

a steno.hu tulajdonosai

Webáruház készítés