Miért érdemes a Steno.hu-nál vásárolni?

Csak nagy multú, nemzetközileg elismert gyártók termékeit forgalmazzuk

A STENO csak és kizárólag nemzetközileg elismert, sok-sok éves múltra visszatekintő gyártók termékeit forgalmazza. Itt nincsenek gagyi és átmárkázott, átcímkézett termékek!

30 napos pénzvisszafizetési garancia

A törvény a webáruházak számára 14 napos elállást ír elő, tehát a vevő 14 napig indoklás nélkül visszaküldheti a terméket és kérheti vissza annak árát. Mi hiszünk a termékeinkben és a szolgáltatásaink magas színvonalában, így ennek több, mint a dupláját, 30 napot bíztosítunk az elállásra.

Szervizháttér

Minden általunk forgalmazott termékhez biztosítjuk a szervizhátteret, az alkatrész ellátást és a szűrőbetét utánpótlást.
Ha valamit nem találsz az áruházban, keress minket! Ebben a pillanatban is vannak olyan termékeink, amelyek bár készleten vannak, a webáruházban még nem jelennek meg.

A készülékek beszerelését is vállaljuk

Tudjuk, hogy nem mindenki tudja megoldani a vízszűrők beszerelését önerőből. Ezért indítottuk útjára vízszűrő beszerelés szolgáltatásunkat. Így nem kell aggódnod a beszerelés miatt, hiszen ezt a terhet - ha igényled - levesszük a válladról. A részletekről érdeklődj telefonon!

Termékpalettánk 3/4-ét - átlagosan - raktáron tartjuk

Rengetek webáruház dolgozik raktárkészlet nélkül. Nálunk a termékek nagy része raktáron van, fóti logisztikai központból szállítjuk.

Többféle szállítási mód

A megrendelt termékeket kérheted GLS csomagpontra, FoxPost automatába vagy GLS házhozszállítással.

Többféle fizetési mód

Áruházunkban tudsz fizetni utánvéttel, előre utalással és bankkártyával is.

Telefonos ügyintézés / ügyfélszolgálat

Telefonon is állunk rendelkezésedre. Ha érdeklődnél, ha szakmai segítségre van szükséged, vagy ha a rendelésedet szeretnéd leadni.

+1. Magyar tulajdonban lévő kisvállalkozás

Kisvállalkozásként szívvel-lélekkel csináljuk. Nálunk minden ügyfél értékes és egyformán értékes. Köszönjük, ha nálunk vásárolsz.

Webáruház készítés
olcsobbat.hu argep.hu Ár Radar árösszehasonlító és piac shopmania.hu