Miért érdemes a Steno.hu-nál vásárolni?

1. 30 napos pénzvisszafizetési garancia


A Stenónál az egyik alapelvünk, hogy velünk senki nem járhat rosszul és tőlünk senki nem távozhat csalódottan. Ezért a 30 napos pénzvisszafizetési garanciával akkor is élhetsz, ha a vízszűrőt beszerelted és használtad.

2. Akár 5 év garancia


Egyes termékekre további garanciát adunk a gyártói garancián felül, mely így összesen 5 évet jelent. A garancia a megjelölt termékekre vonatkozik. Feltétele, hogy a szűrőbetétcserék az előírt időben megtörténjenek, és azokat tőlünk szerezd be.

3. Csak nagy multú, nemzetközileg elismert gyártók termékeit forgalmazzuk


A STENO csak és kizárólag nemzetközileg elismert, sok-sok éves múltra visszatekintő gyártók termékeit forgalmazza. Itt nincsenek gagyi és átmárkázott, átcímkézett termékek!

 

4. Bemutatóterem, személyes átvételi lehetőség


Bemutatótermünk Budapesten a 18. kerületben található a Vasút utca 28/B szám alatt. Ha ellátogatsz hozzánk vendégünk vagy egy pohár igazán tiszta vízre, illetve a megrendelt termékeket is át tudod itt venni.

5. Szervizháttér + 5 évig garantált szűrőbetét utánpótlás


Minden általunk forgalmazott termékhez biztosítjuk a szervizhátteret, az alkatrész ellátást és a szűrőbetét utánpótlást.

Ha valamit nem találsz az áruházban, keress minket! Ebben a pillanatban is vannak olyan termékeink, amelyek bár készleten vannak, a webáruházban még nem jelennek meg.

6. Szűrőbetét csere / karbantartás emlékeztető


Vízszűrők esetében kiemelten fontos a rendszeres karbantartás, szűrőbetét csere. Ha vásárlásod során hozzájárulsz, mindig időben értesíteni fogunk emailben az esedékes szűrőbetét cserékről, illetve karbantartásokról.

7. A készülékek beszerelését is vállaljuk


Tudjuk, hogy nem mindenki tudja megoldani a vízszűrők beszerelését önerőből. Ezért indítottuk útjára vízszűrő beszerelés szolgáltatásunkat. Így nem kell aggódnod a beszerelés miatt, hiszen ezt a terhet - ha igényled - levesszük a válladról.

8. Telefonos ügyfélszolgálat


Hétfőtől csütörtökig: 10-18 óra között, pénteken: 10-16 óra között állunk rendelkezésedre telefonon. Ha érdeklődnél, ha szakmai segítségre van szükséged, vagy ha a rendelésedet szeretnéd leadni.

 

+1. Magyar tulajdonban lévő kisvállalkozás


Családi kisvállalkozásként szívvel-lélekkel csináljuk. Nálunk minden ügyfél értékes és egyformán értékes. Köszönjük, ha nálunk vásárolsz.

Tóth János és Tóth Richárd

a steno.hu tulajdonosai

Webáruház készítés
olcsobbat.hu arradar.hu