Víztisztító szerviz

(Alábbi bruttó árak az ÁFA-t és a kiszállási díjat is tartalmazzák)

Beszerelés (tartalmazza a kiszállást, gép beszerelését+beüzemelését) költsége:

Országosan: 15 000 Ft.

Karbantartás (tartalmazza a kiszállást, gép átvizsgálását, szűrőbetétek cseréjét, szűrőcsere utáni üzembeállítást) költsége*:

Országosan: 10 000 Ft.

* Karbantartás költségen felül fizetendő: új szűrőbetét(ek) ára és az esetlegesen felhasznált alkatrész(ek) ára. Továbbá víztisztító fertőtlenítése esetén (amely a szűrőcserével együtt kérhető) 2.000 Ft a plusz költség.

Víztisztító le- majd új helyen történő beszerelésének (tartalmazza a kiszállást, átszállítást, gép átszerelését és átvizsgálását, esetleges szűrőbetét cserét, átszerelés utáni üzembeállítást) költsége**:

Budapesten, azonos napon történő átszerelés esetén: 24.000 Ft**

Vidéken: jelenleg nem elérhető

Amennyiben a víztisztító átszerelése különböző napokon történik, akkor az adott helyszínre vonatkozó beszerelési díjak érvényesek.

** Ezen költségen felül fizetendő: esetleges szűrőcsere esetén az új szűrőbetét(ek) ára és az esetlegesen felhasznált alkatrész(ek) ára. Továbbá víztisztító fertőtlenítése esetén (amely a szűrőcserével együtt kérhető) 2.000 Ft a plusz költség.

Háztartási víztisztító készülékek szervizelésének menete és költsége

Ügyfél beküldi vagy személyesen behozza előzetes időpont egyeztetést követően részünkre a víztisztítót javításra. Futárt tudunk biztosítani, amennyiben szükséges. Nem garanciális esetben a szállítási díjon felül a szervizelés költségét (munkadíj, anyagdíj aktuális árajánlat alapján) számoljuk fel. Garanciális esetben az ügyfélnek csak a futárköltséget kell kifizetnie.

Futárköltségeink a be- és a visszaszállításhoz:

Termékek össztömege Szállítási költség
0 kg 1,99 kg 1 990 Ft
2 kg 4,99 kg 2 790 Ft
5 kg 9,99 kg 2 990 Ft
10 kg 19,99 kg 3 690 Ft
20 kg 29,99 kg 3 990 Ft
30 kg 40 kg 5 190 Ft

Tehát egy 2 kg-ot meg nem haladó csomag esetében a be- és visszaszállítás 2 * 1 990 Ft = 3 980 Ft

Helyszíni szervizelés (csak indokolt esetben!): ekkor kiszállási díjat számolunk fel. Nem garanciális esetben a kiszállási díjon felül a szervizelés költségét (munkadíj, anyagdíj aktuális árajánlat alapján) számoljuk fel.

Kiszállási díjaink helyszínen történő szervizeléshez:

Országosan: 6 000 Ft.

Webáruház készítés
olcsobbat.hu argep.hu Ár Radar árösszehasonlító és piac shopmania.hu