Víztisztító szerviz

(Alábbi bruttó árak az ÁFA-t és a kiszállási díjat is tartalmazzák)

Beszerelés (tartalmazza a kiszállást, gép beszerelését+beüzemelését) költsége:

Budapesten: 12.000 Ft

Vidéken: jelenleg nem elérhető

Karbantartás (tartalmazza a kiszállást, gép átvizsgálását, szűrőbetétek cseréjét, szűrőcsere utáni üzembeállítást) költsége*:

Budapesten: 8.000 Ft*

Vidéken: jelenleg nem elérhető

* Karbantartás költségen felül fizetendő: új szűrőbetét(ek) ára és az esetlegesen felhasznált alkatrész(ek) ára. Továbbá víztisztító fertőtlenítése esetén (amely a szűrőcserével együtt kérhető) 1.000 Ft a plusz költség.

Víztisztító le- majd új helyen történő beszerelésének (tartalmazza a kiszállást, átszállítást, gép átszerelését és átvizsgálását, esetleges szűrőbetét cserét, átszerelés utáni üzembeállítást) költsége**:

Budapesten, azonos napon történő átszerelés esetén: 14.000 Ft**

Vidéken: jelenleg nem elérhető

Amennyiben a víztisztító átszerelése különböző napokon történik, akkor az adott helyszínre vonatkozó beszerelési díjak érvényesek.

** Ezen költségen felül fizetendő: esetleges szűrőcsere esetén az új szűrőbetét(ek) ára és az esetlegesen felhasznált alkatrész(ek) ára. Továbbá víztisztító fertőtlenítése esetén (amely a szűrőcserével együtt kérhető) 1.000 Ft a plusz költség.

Háztartási víztisztító készülékek szervizelésének menete és költsége

Meghibásodás esetén a víztisztítók szervizelésére két lehetőség van, miután a víztisztítót üzemeltető (Ügyfél) jelzi felénk a meghibásodás tényét:

1. Futárt küldünk a víztisztítóért: ekkor a javítást elvégezzük, majd ezt követően visszajuttatjuk Ügyfél részére a készüléket. Nem garanciális esetben szállítási díjat és a szervizelés költségét (munkadíj, anyagdíj aktuális árajánlat alapján) számoljuk fel.

Aktuális beszállítási díjunk: az ország bármely területéről a meghibásodott víztisztítót futárcéggel be tudjuk hozatni, ennek költsége: 2.000 Ft (csak NEM garanciális javítás esetén fizetendő)

2. Ügyfél helyszínen történő szervizelést kér: Nem garanciális esetben kiszállási díjat és a szervizelés költségét (munkadíj, anyagdíj aktuális árajánlat alapján) számoljuk fel.

Kiszállási díjaink helyszínen történő szervizeléshez:

Budapesten: 4.000 Ft (csak NEM garanciális javítás esetén fizetendő)

Vidéken: jelenleg nem elérhető

olcsobbat.hu argep.hu Ár Radar árösszehasonlító és piac shopmania.hu